Šta Stanković donosi Zvezdi?

Odlazak Milojevića je rastužio većinu navijača Crvene zvezde. Malo kome će biti jasan potez Uprave, ali tako je kako je. Izgleda kao da u poslednje vreme ne znaju šta rade. 

O tome valjda svedoče igrači koji su dovođeni kao “na traci”, a onda se ispostavilo da su sva pojačanja, bukvalno sva – bila čist promašaj. Sad se nameće pitanje šta će to Stanković doneti? Pravo je pitanje, na pravom mestu u pravo vreme.

Dejan Stanković je jak tip, imam petlju i zna kako do vrha. Mnogi osporavaju njegove mogućnosti, ali nisu u pravu. Zašto? Pa ljudi pričamo o modernom fudbalu. Tu nema mesta tek takvom procenjivanju nekoga.

Ne propustite  Savo Milošević će biti jedan od najboljih trenera u Srbiji

Ceo stručni štab će biti pažljivo biran. Evo vam primera, Italijan koji dolazi je neverovatan kondicioni trener! Primer Klopa može da bude kljičan u ovom momentu. Da li ste znali da Klop poslednje tri godine uopšte nema dodira sa taktikom? To radi njegov stručni štab.

Isto očekujte od Dejana, neće se petljati u ono što ne zna. To budite sigurni, svi veliki igrači to nauče. Zaključak je da Stanković Zvezdi donosi nekoliko noviteta, očekujte publiku koja se vraća na stadion, zatim napadački fudbal, a ostalo možemo da očekujemo!

Izvor: bezcenzure.rs – Foto: Printskrin Fk Crvena zvezda