OGLASIO SE ŠEŠELJ: Zabranite ULAZAK migrantima u Srbiju

Srpska radikalna stranka zahteva da se migrantima zabrani ulazak u Srbiju, a onima koji su sada tu treba pomoći da što pre uđu u zemlje Evropske unije.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj rekao je na konferenciji za novinare da srpski radikali od 2015. godine kritikuju politiku Vlade Republike Srbije koja je bila neodgovorna prema migrantima, pa se u zemlji širila atmosfera straha jer nije bilo podataka ni o broju migranata niti o potencijalnim krivičnim delima koje su činili.

„Za vreme vanrednog stanja vlast je širila averziju prema građanima Srbije koji su otišli iz zemlje trbuhom za kruhom, a nije bilo praćeno koliko u Srbiju ulazi migranata,” rekao je Šešelj uz ocenu da se tada vlast postavila kao da su interesi migranata preči od interesa građana.

Ne propustite  BALOTELI SVE BLIŽI ZVEZDI: Sprema se transfer bum

On je dodao da je javnost od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića nedavno čula kako nije tačno da se migranti nekontrolisano kreću jer su granice zatvorene – kao da su oni i do sada dolazili legalno!

„Čitali smo da su vesti o kriminalu migranata lažne, a onda posle nekoliko dana se diže vojska i ide da štiti građane u Šidu,” rekao je Šešelj i ocenio da se to radi samo zbog izbora.

„Ono što treba da bude strategija Vlade Republike Srbije kod migrantskog pitanja jeste sprovođenje svih ilegalnih migranata u Evropsku uniju, odnosno na granične prelaze, na granice između Srbije i zemalja koje su sada u Evropskoj uniji, jer migranti ionako žele u Evropu,” naglasio je Šešelj i dodao da Vlada Srbije ne sme da potpiše nikakav sporazum niti da zbog pohvala iz Evrope pristane da bude parking za migrante.

Ne propustite  SRBIJA OPET IMA SPECIJALNU PADOBRANSKU JEDINICU: Zbog OVE VESTI drhti ceo REGION!