IZNENAĐENJE SA MARAKANE: Stigla prva informacija

Za jedan nepuni dan prodato je preko 5.000 ulaznica za večiti derbi ne računajući propusnice tačnije sezonske karte, veliko je iznenađenje što će na Marakani prema procenama biti preko 40.000 ljudi.

Biće ovo pravi fudbalski praznik, večiti derbi i učesnici istog biće sigurno prezadovoljni samom posetom, još da bude dobra utakmica. Skauti su spremni da isprate pojedine igrače i jednog i drugog kluba,

“Ja sam bio sam tu samo za dva derbija i nismo baš podbacivali, ali Partizan jeste bio bolji protivnik jesenas. Prošle sezone smo bili jednaki. Tako se desi. To je derbi. Ko ima bolji dan taj će da pobedi. Ne znači da je pobednik bolja ili lošija ekipa. Samo taj dan mora da se bude potpuno spsreman, da se pogine za grb“, sleže ramenima Miloš Degenek u izjavi za MOZZART Sport.

Ne propustite  STANKOVIĆ PECNUO MILOJA: Ovako će izgledati Dejanova Zvezda

Nidpodaštavanje Zvezdinih rezultata smeta Degeneku.

“Dosta se hvalilo kako Partizan igra evropski fudbal, kako radi ovo, ono. Nemam ništa protiv toga. Svaka im čast, ali u onoj njihovoj grupi Lige Evrope nisu uspeli da prođu dalje tako da ne znam koliko im stvarno znači što su igrali lep fudbal. Još jednom, svaka im čast, pohvale i od mene. Nek igraju, nek nastave tako. Mi gledamo naše dvorište, kako mi igramo. Drugi nek komentarišu kako ko igra. Moje je da izađem i da igram, da radim svoj posao“.

Bilo kako bilo, Marakana davno nije videla 40.000 ljudi na velikom derbiju.

Neka bolji pobedi.

Izvor: beogradskiportal.rs

Ne propustite  HITNO OBAVEŠTENJE ZVEZDE Utakmica visokog rizika i još većeg značaja! (FOTO)