HITNO OBAVEŠTENJE ZVEZDE Utakmica visokog rizika i još većeg značaja! (FOTO)

Karte za izuzetno važnu utakmicu 20.kola ABA lige Crvena zvezda mts – Olimpija Cedevita nalaze se u prodaji od srede u svim poslovnicama Eventima.

Ovaj meč za crveno-bele, koji je od strane ABA lige proglašen i utakmicom visokog rizika, igra se u nedelju od 21 sat u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Klub podseća da je osim te činjenice i odgovornosti koju je tom prilikom i činom preuzela ABA liga jtd, našem klubu ublažena kazna vezana za organizaciju utakmice 18.kola ABA lige jtd.

Zbog te činjenice, karte za taj sektor neće biti u slobodnoj prodaji, ali je klub od srede kontaktiran od strane većeg broja škola košarke i svih onih Zvezdaša i Zvezdašica koji bi da se nađu u tom sektoru u nedelju uveče i bodre Crvenu zvezdu, u vrlo važnoj utakmici za plasman creno-belih pred plej of regionalnog takmičenja:

Ne propustite  STANKOVIĆ PECNUO MILOJA: Ovako će izgledati Dejanova Zvezda

Takođe, klub će i ovoga puta u želji da naš prvi tim ima ambijent i atnosferu koji će im pomoći u nastojanjima da dođu do bodova, ali i nagradi vlasnike Evroliga paketa u Štark Areni, omogućiti vlasnicima tih karata, da u nedelju budu uz crveno-bele u derbiju 20.kola!

Vlasnici Evroliga paketa 400 SEVER – ulaze na tribinu B Hale Aleksandar Nikolić

Evroliga paketa 400 JUG – ulaze na tribinu A hale Aleksandar Nikolić

Vlasnici Evroliga paketa 200 LOŽA SEVER – ulaze na tribinu Parter 4

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili kupovinom svoje sezonske karte, bez ikakvih izmena, uključujući i tribinu D i parter 4.

Ne propustite  Šta Stanković donosi Zvezdi?

Uz podsećanje da će zbog epiteta „utakmice visokog rizika“ kontrole na ulazima hale biti detaljne, KK Crvena zvezda apeluje na sve da dođu što pre do karte zbog ograničenog kontigenta ulaznica koje su puštene u prodaju (ulaz omogućen i Evroliga paketima) i u velikom broju u hali pruže glasnu podršku u ovoj utakmici.

Klub će se oko ostalih važnih servisnih informacija vezanih za ogranizaciju utakmice oglasiti ponovo u subotu. Karte za ovaj meč puštene su u prodaju po sledećim cenama:

Izvor: Alo.rs / Foto: Printscreen