BALOTELI SVE BLIŽI ZVEZDI: Sprema se transfer bum

Kako stvari stoje Breša neće Balotelija!

Kurir je juče preneo da postoji mogućnost da legendarni Baloteli postane novo pojačanje Crvene zvezde. Ovo sada nije nerealna opcija s obzirom da Italijani nisu oduševljeni igrama bivšeg reprezentativca.

I ako je Baloteli danas izjavio da želi da ostane u Italiji, šanse za to su od večeras znatno manje. Dejan Stanković je već stupio u kontat sa brzonogim napadačem i sad se čeka rasplet situacije.

Sigurno je da crveno-beli nisu jedini koji žele Maria.

Baloteli, 29-godišnjak koji je dao 14 golova na 36 reprezentativna nastupa za Italiju, trenutno igra u Breši, voljenom klubu iz njegovog rodnog grada s kojim je ovog avgusta potpisao, kako su to tada javili italijanski mediji, „višegodišnji ugovor“.

Ne propustite  DEKIJEV URNEBESAN OPIS IGRE: Stanković objasnio kako igraš protiv Barselone

Njegova osnovna plata je milion i po evra po godini, bez bonusa, a iako ima klauzulu po kojoj bi moglo da dođe do eventualnog prevremenog prekida saradnje ukoliko Breša ispadne iz Serije A u drugu ligu, prerano je o tome govoriti sada, u decembru, i pored toga što je pomenuti klub „prvi ispod crte“ u italijanskom šampionatu – 18. je u konkurenciji 20 timova, a bod ga trenutno deli od bezbedne zone.

Izvor: Blic – beogradski portal